Dacia Chişinău a pierdut, cu 0-2, meciul jucat cu Cernomoreţ Odesa

Embed:

Dacia Chişinău a pierdut cu 0-2 meciul jucat în deplasare cu Cernomoreţ Odesa în turul doi preliminar al Ligii Europa. "Lupii-galbeni" au încasat golul doi în minutul 4 al prelungirilor.

Cernomoreţ Odesa a deschis scorul în partida cu Dacia la prima fază a părţii secunde. Fostul jucător al formaţiei Şahtar Doneţk, Alexei Gai, a înscris cu un şut puternic din marginea careului mare.

"În meciurile de un asemenea nivel un minut de ralaxare se transformă în gol. Nu cred că şansele sunt mai mici, ele sunt aşa cum sunt. Deja treb să marcăm cel puţin două goluri. Eu voi îndruma băieţii să joace un fotbal mai atractiv", a spus antrenorul Daciei, Igor Negrescu.

Jucătorii celor de la Cernomoreţ au atacat în continuu, însă şi-au majorat avantajul abia în minutul 4 al prelungirilor. Antonov a marcat din lovitură liberă de la 20 de metri, după un fault al lui Ovseannicov.

"A fost un meci greu, pentru că am avut un adversar foarte puternic. În plus, am jucat pe terenul adversarului şi a fost o presiune mai mare", a menţionat atacantul Daciei Gheorghi Ovseannicov.

"A fost dificil, pentru că am jucat în deplasare. Am pierdut lupta, dar nu şi războiul", a precizat mijlocaşul Daciei Maxim Milaiov.

Returul dintre Dacia şi Cernomoreţ se va juca pe 25 iulie, la Chişinău.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »