Dacia Chișinău a dispus cu 2-1 de Zimbru în Derbyul Capitalei

Embed:

Dacia a câștigat cu 2-1 Derbyul Capitalei cu Zimbru, meci disputat la Speia în etapa a șaptea a Diviziei Naționale de fotbal. «Galben-verzii» au deschis scorul în minutul 38 prin brazilianul Jean Theodoro Sobrinho, dar gazdele au replicat peste 6 minute prin sârbul Bratislav Punosevac.

Mijlocașul “dacilor” Alexandru Bejan a înscris golul ce s-a dovedit a fi al victoriei în minutul 53. Zimbru a terminat partida în înferioritate numerică după eliminarea din minutul 87 a lui Alexandru Starîș pentru cumul de cartonașe.

Dacia se află pe locul trei în clasament, la un punct distanță de a doua clasată, Sheriff, și la două de liderul Milsami. 

Deținătoarea titlului a reușit scorul etapei, acasă, la Tiraspol în meciul cu Spicul Chișcăreni - 5-0. Muntenegreanul Stefan Mugosa  și-a trecut în cont un hat-trick, iar Vitalie Damașcan a înscis de două ori.

Într-un alt meci, Zaria a remizat la Bălți, 2-2, cu Petrocub-Hâncești. Trupa lui Vlad Goian a deschis scorul dintr-un penalty transformat de ucraineanul Oleg Gumeniuk în minutul 38.

După pauză lucrurile păreau să se complice pentru Petrocub-Hâncești când camerunezul Melakio a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Aflându-se în zece oameni însă, oaspeții nu au renunțat și în nici un sfert de oră au răsturnat scorul prin Vladimir Ambros, autorul ambelor goluri.

La un pas de dezastru Zaria s-a mobilizat și a salvat un punct în prelungiri, când a marcat bulgarul Tihomir Trifonov.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu