Dacia Chişinău a achiziţionat şase jucători noi, printre care trei mijlocaşi, doi atacanţi şi un fundaş

Iskra va avea în lot doar un jucător nou pentru Supercupa Moldovei, este vorba de fostul mijlocaş al echipei Dinamo Tighina, Sergiu Zacon. Dacia însă a transferat şase în această vară. Cel mai scump transfer al campioanei Moldovei este internaţionalul muntengrean, Janko Tumbasevic, care este cotat la un milion de euro.

Dacia Chişinău a făcut achiziţii de marcă în această vară. La campioana Moldovei au venit tocmai şase jucători noi. Cel mai scump fotbalist transferat este internaţionalul muntenegrean, Janko Tumbasevic, care este cotat la un 1 milion de euro de site-ul transfermarkt.de. Tumbasevic a evoluat ultima dată la Voievodina Novisad în Serbia.

Dacia a mai semnat cu un atacant bosniac, Slaven Stjepanovic, care a jucat la fel pentru Voievodina, dar şi pentru Partizan Belgrad şi clubul grec Trikala. Un alt jucător sârb transferat de Dacia este fundaşul Branislav Atanackovic, care şi-a început cariera la Partizan Belgrad şi a evoluat pentru FK Smederevo ultimele cinci sezoane. De la Zeta a venit mijlocaşul Milos Krkotic.

Un alt macedonian transferat este mijlocaşul Kemal Alomerovic, care ultima oară a evoluat la FC Škendija Tetovo. De asemenea, cu campioana Moldovei a semnat şi atacantul rus Vasilii Pavlov de la echipa de tineret a clubului Krîlia Sovetov.

Lupii galbeni s-au despărţit în această vară de togolezul Abdul Gafar Mamah, georgianul Mamuka Lomidze, nigerianul Babatunde Collins, rusul Islam Ţuroev şi ganezul Eric Sackey.

De cealaltă parte, Iskra Râbniţa a făcut deocamdată o singură achiziţie în această vară, l-a transferat pe mijlocaşul echipei Dinamo Tighina, Sergiu Zacon, care a marcat şapte goluri pentru echipa sa în sezonul 2010-2011. Deţinătoarea Cupei Moldovei s-a despărţit după încheierea campionatului de şapte jucători. Este vorba de portarul Adrian Pătraş, fundaşul Andrei Novicov, mijlocaşii Nicolai Rudac şi Igor Picus şi atacanţii Alexandru Popovici, Octavian Onofrei şi Denis Chiriliuc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu