Dacia a plecat la Odesa pentru a juca cu Cernomoreţ în runda a doua a Ligii Europei

Embed:

"Lupii galbeni" şi-au arătat colţii înaintea meciului cu "marinarii"! Atât antrenorul Daciei, cât şi jucătorii au promis că vor obţine un rezultat bun în meciul tur cu Cernomoreţ.

Antrenorul Daciei, Igor Negrescu a declarat înaintea meciului de la Odesa că echipa sa are şanse mari să obţină un rezultat bun. "Lupii galbeni" vor miza şi pe cei aproximativ 100 de fani care vor susţine echipa din tribune.

"Noi am venit aici să ne luptăm. Nu am venit să fim bătuţi. Stilul jocului îl vom alege pe parcursul meciului. Este evident că suntem cotaţi cu şansa a doua, dar mult va conta şi jocul adversarului. Vom conta mult şi pe suporterii noştri. Vom juca pentru ei, dar şi pentru toată Moldova", a declarat antrenorul Daciei, Igor Negrescu.

Pentru jucători, meciul cu Cernomoreţ reprezintă o şansă de a se afirma pe plan european.

"Dacă ne uităm la campionatul în care joacă Cernomoreţ, trebuie să recunoaştem că e mai puternic decât campionatul nostru. De aceea, adversarul este favorit. Dar şi noi avem de gând să jucăm bine. Cupele europene se joacă o dată în an şi asta este o ocazie să-ţi demonstrezi valoarea. Pentru mine şi pentru echipă, aceste meciuri sunt foarte importante", a declarat atacantul Daciei, Ghenadie Orbu.

Partida Cernomoreţ - Dacia din runda a doua preliminară a Ligii Europei se va juca astăzi, la Odesa, de la ora 20:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »