Dacia a luat Supercupa!

Embed:

Dacia Chişinău este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei la Fotbal! Campioana a învins la limită, cu 1-0, deţinătoarea Cupei, Iskra Rîbniţa. Singurul gol al meciului a fost înscris de către rusul Vasili Pavlov, chiar în minutul 11.

Campioana Dacia Chişinău a câştigat pentru prima dată Supercupa Moldovei la Fotbal, după ce a învins câştigătoarea Cupei, Iskra, cu 1-0.

Lupii galbeni au marcat singurul gol al meciului chiar în minutul 11. Ghenadie Orbu a pătruns în careu şi a şutat puternic de la 14 metri, portarul Cebotari a respins în faţă, iar atacantul rus Vasili Pavlov a înscris fără probleme din 6 metri.

Peste patru minute, "oţelarii" au fost foarte aproape de a restabili egalitatea, însă noua achiziţie, Sergiu Zacon, a ratat incredibil din câţiva metri. După aceasta, lupii galbeni s-au instalat la conducerea jocului, o altă mare ocazie fiind irosită de macedonianul Kemal Alomerovic, voleul căruia a trecut peste poartă.

Finalul reprizei a fost unul incendiar. Întâi, Suciu a şutat foarte puternic de la 20 de metri, dar balonul, deviat de un fundaş, a trecut puţin pe lângă poartă. Apoi, Orbu a avut ocazia să ducă scorul la 2-0, după ce a scăpat singur cu portarul, însă a şutat în plasa laterală.

Partea secundă a fost una echilibrată. În minutul 64, acelaşi Suciu a şutat spectaculos din voleu, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Moşneaga. De partea cealaltă, a mai ratat o dată Orbu. Mihaliov a centrat de pe dreapta, dar şutul lui Orbu, dintr-o poziţie foarte avantajoasă, a fost foarte slab.

Dacia este a doua formaţie care reuşeste să câştige Supercupa, după Sheriff Tiraspol.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu