Dacia a făcut 6 achiziţii de marcă în această vară, Iskra doar una VEZI CINE SUNT JUCĂTORII

Embed:

Iskra va avea în lot doar un jucător nou pentru Supercupa Moldovei. Este vorba despre fostul mijlocaş al echipei Dinamo Tighina, Sergiu Zacon. Dacia însă a făcut şase achiziţii de marcă în această vară.

Cel mai scump transfer al campioanei Moldovei este internaţionalul muntengrean, Janko Tumbasevic, care este cotat la un milion de euro de site-ul transfermarkt.de. Tumbasevic a evoluat ultima dată la Voievodina Novisad în Serbia.

Dacia a mai semnat cu un atacant bosniac, Slaven Stjepanovic, care a jucat la fel pentru Voievodina, dar şi pentru Partizan Belgrad şi clubul grec Trikala. Un alt jucător sârb transferat de Dacia este fundaşul Branislav Atanackovic, care şi-a început cariera la Partizan Belgrad şi a evoluat pentru FK Smederevo ultimele cinci sezoane. De la Zeta a venit mijlocaşul Milos Krkotic.

Un alt macedonian transferat este mijlocaşul Kemal Alomerovic, care ultima oară a evoluat la FC Skendija Tetovo. De asemenea, cu campioana Moldovei a semnat şi atacantul rus Vasilii Pavlov de la echipa de tineret a clubului Krîlia Sovetov.

Lupii galbeni s-au despărţit în această vară de togolezul Abdul Gafar Mamah, georgianul Mamuka Lomidze, nigerianul Babatunde Collins, rusul Islam Ţuroev şi ganezul Eric Sackey.

De cealaltă parte, Iskra Râbniţa a făcut deocamdată o singură achiziţie în această vară, l-a transferat pe mijlocaşul echipei Dinamo Tighina, Sergiu Zacon, care a marcat şapte goluri pentru echipa sa în sezonul 2010-2011. Deţinătoarea Cupei Moldovei s-a despărţit după încheierea campionatului de şapte jucători. Este vorba de portarul Adrian Pătraş, fundaşul Andrei Novicov, mijlocaşii Nicolai Rudac şi Igor Picus şi atacanţii Alexandru Popovici, Octavian Onofrei şi Denis Chiriliuc.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu