Dacia a bătut pentru a treia oară echipa Milsami Orhei

Embed:

Etapă fără surprize în Divizia Naţională! Dacia Chişinău a învins cu 2-0 Milsami Orhei în derby-ul rundei a 27-a. Liderul Sheriff s-a impus în faţa formaţiei Academia cu 4-1, iar FC Tiraspol a învins ultima clasată Speranţa Cahul cu 2-0. 

Dacia a învins pentru a treia oară în acest sezon Milsami Orhei. De această dată, vicecampioana s-a impus la Speia cu 2-0. Gazdele au deschis scorul la finalul primei reprize, prin Veaceslav Posmac, iar Milos Krkotic a stabilit rezultatul final în minutul 57.

Zimbru a câştigat meciul cu Rapid la masa verde. Veris a învins cu 2-0 formaţia FC Costuleni după autogolul lui Scripcenco şi golul lui Gonţa. FC Tiraspol s-a impus cu acelaşi scor în faţa echipei Speranţa Cahul. Campioana Sheriff a învins Academia cu 4-1, iar Olimpia a pierdut cu acelaşi scor meciul din deplasare cu Dinamo Auto.

În clasament nu s-a produs nicio schimbare după această etapă. Sheriff este lider detaşat în campionat, unde este urmată de FC Tiraspol şi Dacia. În prima parte a clasamentului se mai află Veris, Zimbru şi Milsami. FC Costuleni a rămas pe locul şapte. Academia şi Speranţa sunt cele două echipe de pe locurile retrogradabile.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu