Dacia - Iskra, scor: 1-2

Embed:

Dacia a ratat şansa de a deveni pentru cel puţin câteva ore lider în Divizia Naţională. Lupii galbeni au pierdut surprinzător meciul de acasă cu Iskra, scor 1-2. Eroul oaspeţilor a fost internaţionalul de tineret, Constantin Iavorschi, care a marcat ambele goluri. Dacia a avut o mulţime de ocazii, însă a reuşit să marcheze doar un gol, din penalty.

Oaspeţii au produs surpriza în minutul 35, când internaţionalul de tineret, Constantin Iavorschi a deschis scorul.

Înainte de pauză Iskra a fost aproape de a-şi dubla avantajul, însă georgianul Shugladze nu l-a putut învinge pe Gaiduchevici. La începutul reprizei secunde, Constantin Iavorschi a dat din nou lovitura şi a marcat cel de-al doilea gol al "oţelarilor".

"Am meritat, am jucat mai bine. Chiar şi la scorul de 1-0 am avut o ocazie mare. Dacă marcam, joacă era să fie decisă mai devreme", a spus jucătorul Constantin Iavorschi.

Din minutul 57 oaspeţii au rămas în zece, după ce Denis Ponomar a fost eliminat. Lupii-galbeni şi-au creat o mulţime de ocazii, însă nu au reuşit să profite din plin de avantajul numeric. Maxim Mihalion a înscris singurul gol al Daciei, în minutul 82 din lovitură de pedeapsă.

"Dacă ai noroc, trebuie să profiţi de el din primele minute. Dacă nu forţezi, îţi pierzi norocul", a menţionat antrenorul Igor Dobrovolschi.

Dacia se află pe locul doi în clasament, în spatele liderului Sheriff.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu