Dacă vezi astfel de șuruburi într-o toaletă publică, pleacă imediat! Care sunt pericolele la care te expui

Noile tehnologii au schimbat viața noastră, în mare parte, înspre bine. Cu toate acestea, au apărut mai multe dispute în ultimii ani la subiectul "Camere Video". Opiniile sunt diferite la acest subiect, unii fiind indiferenți față de prezența sau absența lor, alții fiind de-a dreptul afectați și intimidați. Camerele de luat vederi sunt de neînlocuit în domeniul securității.

Cu toate acestea, în unele cazuri ele pot fi utilizate împotriva oamenilor și securității acestora. Un raport al poliției americane a confirmat prezența unor camere minuscule, instalate în șuruburile toaletelor publice.

O cameră minusculă poate fi procurată online și este la prețul de doar 15 dolari. 

Recent poliția americană a emis un avertisment cu următorul conținut:

"Această avertizare e pentru toți cei ce folosesc toaletele publice, în special pentru femei. Fiți precauți: niște perverși și potențiali șantajiști au găsit o modalitate de a răspândi în toalete camere-șuruburi. Ei vă filmează video într-o lumină nefavorabilă, iar apoi o postează pe siturile porno.

Aceste filme video pot fi folosite pentru șantaj. De aceea informați-vă soțiile despre aceasta, fiicele și toate femeile cunoscute, ca să nu ajungă victimele răuvoitorilor."

Avertismentul s-a răspândit cu o viteză destul de mare pe internet, iar acesta evident că nu este primul caz în care camerele video au fost folosite în scopuri obscene.

Camerele pot fi cu ușurință mascate sub forma unui șurub în ușile sau pereții cabinelor de toaletă. Mulți apelează la managementul centrelor comerciale și altor localuri publice să ia măsuri ca să nu permită instalarea echipamentelor de spionaj în toaletă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu