Dacă îl cunoaşteţi, anunţaţi IMEDIAT Poliţia! Motivul pentru care acest MINOR este căutat de autorități (FOTO)

Un minor în vârstă de 17 ani, din satul Neculăieuca, raionul Orhei, este căutat de Poliție, fiind bănuit de săvîrşirea infracțiunii de răpire a mijlocului de transport, dar și alte peste 70 de fapte ilicite prevăzute de legea penală.

Minorul se afla sub curatela unui Centru de plasament, unde a fost plasat după ce a rămas fără supraveghere părintească, pe care ulterior, l-a abandonat de mai multe ori, manifestând un comportament delicvent.

Minorul este vizat în comiterea infracțiunilor contra patrimoniului, care până la moment nu au fost definite justiției, printre care se numără: tentativă de răpire a mijlocului de transport, răpirea mijlocului de transport, furt și tentativă de furt din gospodării, biserici și magazine.

Din 5 apriliet, minorul este anunțat în căutare de către Inspectoratul de poliție Orhei pentru comiterea infracțiunii de răpirea mijlocului de transport.

Dacă v-a fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de la 2 la 5 ani.

Caracteristicile minorului: Înălțimea 165 cm, corpolență medie, ochi căprui, față ovală, sprâncene accentuate, păr vopsit, de culoare blond-roșcat. Are o cicatrice verticală deasupra sprîncenei de la ochiul stâng.

Astfel, persoanele care au recunoscut minorul din imagini sau cunosc locul aflării acestuia sunt rugate să informeze neîntârziat poliția la numerele de telefon: 060668005, 078325001 sau 112.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu