DA sau BA?! Sandu și Năstase se contrazic în afirmații ce țin de organizarea vizitei lui Șoigu la Chișinău (VIDEO)

Embed:

Premierul Maia Sandu și Ministrul de Interne Andrei Năstase se contrazic în afirmații ce țin de vizita lui Serghei Șoigu la Chișinău. Năstase susține că poliţiştii au asigurat ordinea publică în data de 24 august, iar şefa acestuia, Maia Sandu, declară că Guvernul nu s-a implicat. 

ANDREI NĂSTASE: "Au fost implicate atâtea persoane de câte au fost nevoie să respectăm procedura și să respectăm protocoale. Nu vă pot da nici o estimare a costului lor și pe care le-a suportat statul Republica Moldova ca urmare a unor exerciții inutile care ni le-au pus în aplicare niște politicieni", a declarat Andrei Năstase

MAIA SANDU: "Ministerul de Interne  nu a oferit servicii de acest fel, cred că trebuie să solicitați președenției, pentru că ei ar fi putut să acorde servicii protocolare"

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a efectuat o vizită în ţara noastră în data de 24 august, la invitaţia preşedintelui Igor Dodon.  Oficialul rus a fost întâmpinat la Chişinău cu proteste. Chiar în preajma Preşidenţiei, Igor Dodon şi Serghei Şoigu au fost aşteptaţi de câţiva manifestanţi, care au cerut retragerea armatei ruse de pe teritoriul țării noastre.

Pentru a ajunge în Republica Moldova, ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a trebuit să găsească o alternativă de zbor, pentru că nu a putut tranzita spațiul aerian al Ucrainei.

Acesta a zburat deasupra Poloniei, Slovaciei, Ungariei și României, până să ajungă în țara noastră. Informația a fost confirmată, pentru un post de televiziune de peste Prut, de Ministerul Apărării de la București.

Lasă un comentariu