d

 

despre poza de la inaugurare

aici sunt 2 aspecte

1. lipsa blocurilor sanitare in inst de invatatmint, mai ales la sate, asta e o probelem amare, iar cei care au luat deciyia sa rezolve aceasta probelme ei sunt bravo. cred ca e un lucru bun. salut initiativa

2. se face show din asta, e o prostie totatala. sa taie panglici prin... nu e cel mai bun lucru, dar nu trebuie sa facem show din asta. E o situatie stupida, dar probelme este si trebuie rezolvata.

 

coalita cu PDM: coalitia exista intre PSRM si PDM, e un acord semnat in martie, atunci ponderea in colaitie era diferita: PSRM 37 deputati, iar democratii 21 sau 23, acum democratii au de 2 ori mai putin, nu cred ca vom face careva scimbari in momentul apropiat. Noi, PSRM suntem parteneri credibili onesti. Chiar daca unii ne  provoaca si vor schimbari, Aceasta coalitie nu are 51 de voturi, aceste subiecte se discuta in interiorul coalitiei si la acasta etapa nu vad permise pu a fi finaliyata aceasta colaborare, trebuie sa asiguram stabilitate . dupa alegero preyidentiale trebuie sa luam o deciyie, parraee mae ramine aceeasi sa mergem la anticipate, avem nevoie de guvern functional

 

despre ordinul semnat de sarov, veti respecta ordinul: ar fi fost bine ca acest ordin sa fie permanent, consider ca politicienii nu au ce cauta in scoli. dar eu pot sa am invitati din partea directorilor ca presedinte, dar sunt de acord ca in campania electorala sa nu se faca actiuni politice.

sandu se pregatesyte de proteste, ce vor face socialisttii dac apierd alegerile: in aceast campanie nu voi da numele niciunui concurent electoral, ma axez oe ce vor oamneii. ce tine de maidan si fraudarea alegerilor, farudarea alegerilor este imposibil, in conditiile in care la sectii sunt observatori , cei care vorbesc de asta de acum incerarca sa se victimizeze. voi incercati sa faceti isterie. ce tine de maidan, nu cred ca au capicitatea sa faca un maidan, dar ar putea sa cheme lumea la destabilizare. ei nu au alta agenda decit sa il dam jos pe dodon. noi insa niciodata nu vom destabiliza situatia indiferent de rezultatele alaegerilor. 

Lasă un comentariu