CV-ul unui protestatar ACUM: Opt ani de puşcărie pentru omor, după ce a băgat cuțitul în spatele unui bărbat (VIDEO)

Embed:

Reprezentanţii Blocului ACUM folosesc foşti puşcariaşi, condamnaţi pentru crime grave, pentru a se răzbuna pe membrii PDM

Aşa s-a întâmplat şi la protestul de ieri, de la Ialoveni. Câteva persoane s-au adunat la sediul consiliului raional şi au cerut demisia preşedintelui raionului, Ghenadie Sajin. Unii localnici ne-au scris că în fruntea protestatarilor se afla un fost condamnt, Pavel Luca, cunoscut în Sociteni cu porecla ”Castana”. Acesta îi filma pe protestatari. Oamenii se arată indignaţi de faptul că acest criminal este folosit de Blocul ACUM în scopuri personale. 

Pavel Luca are 58 de ani şi a fost condamnat pentru omor.

În 1998, Pavel Luca a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru omor, după ce a băgat un cuțit în spate unui bărbat. În video care ne-au expediat oamenii din Ialoveni, soţia decedatului, dar şi vecinii, povestesc cum s-a întâmplat totul. Totodată, aceştia confirm faptul că Luca este un susţinător al Binomului PAS-PPDA.  

Din presă aflăm că Luca, numit şi "Castană", a mai fost condamnat în anii 1995-96 pentru diferite infracțiuni, dar s-a ales cu amenzi.  Acesta s-a lepădat de băutură, după ce devenise alcoolic și a urmat un curs de tratament.

Lasă un comentariu