CUTREMURĂTOR! Un băiețel de numai 11 ani a murit, după ce a salvat prietenul de la înec

Un băiețel de 11 ani a murit, după ce și-a salvat prietenul de la înec. Un băiețel în vârstă de 11 ani a murit, după ce a sărit în lacul înghețat din Queens, New York, pentru a-i salva viața prietenului său cel mai bun în vârstă de 12 ani.

Potrivit New York Post, Juan Umpierrez (12 ani) ani, a căzut în lac, după ce gheața a cedat sub greutatea sa, iar Anthony Perez (11 ani) a sărit în ajutorul său. Cei doi se jucau în Parcul Forest, în jurul orei 4 după-amiază (ora locală) când s-a întâmplat nenorocirea, spun autoritățile locale.

Cum a murit Anthony Perez

”Se afla pe mal… S-a dus pe gheață doar după ce celălalt copil a picat în apă. Perez a fost atât de puternic să-l tragă pe prietenul său afară în siguranță, dar la scurt timp a căzut și el în apă și nu a mai putut ieși”, au spus oamenii legii prin intermediul unui comunicat.

Salvatorii au intrat în apa care rece și l-au adus pe Perez la mal. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Moartea lui a fost declarată la spitalul Jamaica din New York, unde a fost adus de urgență, scrie libertatea.ro

”L-a ajutat pe prietenul său, dar el n-a mai reușit să se salveze pe el”, au mai spus autoritățile în comunicat.

Vecinii lui Anthony Perez au fost șocați la aflarea veștii, dar nu au fost surprinși că băiețelul a acționat atât de rapid.

”O să-l numesc erou. El este erou!”, a declarat Carmen Rivera (51 de ani), care trăiește cu un etaj mai jos în față de familia Perez.

Poliția din New York a avertizat părinții să nu-și lase copii în apropierea lacurilor înghețate.

”Vă implorăm: spuneți-le copiilor voștri că gheața nu este sigură”, se mai arată în comunicat.

Lasă un comentariu