CUTREMURĂTOR. O tânără a fost răpită, sechestrată, bătută şi abuzată de iubit

Caz cutremurător în Italia, acolo unde o româncă de 33 de ani a fost supusă unor chinuri inumane de un cetăţean bulgar care i-a fost iubit. Femeia acuză că a fost răpită, sechestrată, bătută şi abuzată de bărbatul de 35 de ani, cu care are doi copii.

Ieri agresorul a fost trimis în judecată de Tribunalul din Lanciano. Potrivit Il Messaggero, calvarul femeii a început în 11 septembrie 2017, când bărbatul a luat-o cu forţa pe tânără în Italia, din România. A dus-o în Lanciano, la bordul unei maşini Citroen Saxo, bulgarul înlăturând mânerele portierelor pentru ca fata să nu iasă din autoturism, citează observator.tv.

Ajunşi în Italia, femeia a încept să fie supusă violențelor fizice și psihice. Au urmat jigniri și amenințări cu moartea, făcute cu un cuțit sau o foarfecă pentru curățat copacii, bătăi, palme şi pumni în faţă. A mers până într-acolo încât a ajuns să o lege la mâini și la picioare, apoi să o agațe de cârligul maşinii. 

Într-o altă zi, omul ar fi încercat să iasă cu mașina de pe carosabil: "Dacă tot nu reușesc să te omor singur, o fac ieşind cu maşina de pe drum, așa murim împreună".

Tânăra nu avea voie să plece de acasă singură sau să intre în contact cu alte persoane. Trei zile la rând, românca a fost forţată să întreţină relaţii intime, împotriva voinţei sale.

În cele din urmă, tâăra a reușit să scape din mâinile abuzatorului și să se întoarcă în România.

Lasă un comentariu