CUTREMURĂTOR. O femeie și-a înjunghiat soțul de 40 de ori pe motiv că O ÎNȘELA

O femeie în vârstă de 40 de ani din Mexic și-a înjunghiat soțul de 40 de ori. În urma rănilor grave pe care le-a suferit, acesta a murit la spital. Femeia a comis crima orbită de gelozie. 

Femeia, Cinthia N., din orașul mexican Poza Rica, era convinsă că partenerul de viață, Edwin B. D., îi era infidel. Într-o seară, după o discuție extrem de aprinsă, Cinthia i-a dat să bea suc de portocale în care a pus un sedativ, sub pretextul că băutura îl va liniști. În momentul în care Edwin a adormit profund, femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat de 40 de ori. Bărbatul s-a trezit într-o baltă de sânge și cu dureri îngrozitoare. A fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, acesta încetând din viață câteva ore mai târziu. Însă, înainte de a muri, bărbatul le-a spus polițiștilor că Cinthia, partenera sa de viaață, fusese autoarea tragediei.

Crima a avut loc în vara anului trecut, iar acum Cinthia este judecată, urmând ca în scurt timp să primească sentința, potrivit libertatea.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu