CUTREMURĂTOR! O americancă a fost violată și ucisă în Georgia. Soțul și fiul, împușcați în fața ei

Lora Smith, o americancă stabilită cu familia ei în Georgia în urmă cu 10 ani, a avut un sfârșit cutremurător, în luna iulie. Lora, Ryan, soțul ei, și Caleb, fiul lor, mergeau pe jos în zona Cheilor Khata, la 52 de kilometri distanță de Tbilisi, capitala statului gruzin. 

În drumul lor, cei trei s-au întâlnit cu o turmă de animale aflată în grija ciobanului Malkhaz Kobauri. Acesta din urmă avea și o armă la el, pe care o mânuia periculos. Ryan i-a cerut să aibă grijă cu arma, ca să nu se descarce accidental. Malkhaz s-a simțit foarte ofensat și l-a împușcat în față pe americanul în vârstă de 43 de ani. Nu l-a iertat nici pe fiul acestora, în vârstă de 4 ani.

Inițial, s-a crezut că Lora a fugit de la fața locului și a murit după ce a căzut de pe o stâncă. Noile dovezi strânse de anchetatori au relevat faptul că sfârșitul Lorei a fost mult mai tragic. Femeia a fost prinsă și violată de ciobanul Malkhaz Kobauri. Asta după ce văzuse cum soțul și copilul ei fuseseră omorâți în fața ei. Apoi, bărbatul a amenințat-o pe femeie cu arma până când aceasta a picat de pe stânci și a murit pe loc. Malkhaz Kobauri a susținut că "doi străini" i-au omorât pe americani și că el nu poate face sex, fiind chiar virgin. Anchetatorii au găsit pe hainele femeii urme ADN care-l incriminează definitiv pe Kobauri, scrie libertatea.net.

Mai mult, anchetatorii au dovezi conform cărora aacesta vizionase filme porno cu puține ore înainte de teribilul eveniment. Ryan, originar din California, și Lora s-au mutat în orașul Marneuli, din Georgia, în urmă cu 10 ani și aveau o afacere cu covoare pe care le vindeau în toată lumea. Malkhaz Kobauri se așteaptă la o pedeapsă cu închisoarea pe viață. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu