CUTREMURĂTOR! Motivul șocant pentru care a fost bătută o fată de doi minori

Doi minori români, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, au snopit în bătaie o tânără de 18 ani din Spania pentru că aceasta a refuzat să le dea numărul ei de telefon. Adolescenții frați i-au spart nasul și orbita oculară stângă. Tatăl lor a petrecut 5 zile pentru a-i găsi, ceea ce a și reușit într-un final.

Tatăl și-a găsit fiica sângerând la pământ, după ce aceasta a fost bătută de cei doi minori români, după ce ea a refuzat să le lase numărul ei de telefon. Ulterior, el a pornit pe străzile orașului spaniol în căutarea băieților , iar când i-a găsit, a anunțat poliția.

Fata, în vârstă de 18 ani, a fost bătută crunt după miezul nopții, într-o piață din orașul A Coruna, aflat în partea nordică a Spaniei, la malul Oceanului Atlantic. După ce frații români au primit refuzul, ei au sărit să o bată pe fată cu pumnii și picioarele, cauzându-i o fractură de nas și la orbita ochiului stâng.

Ulterior, tatăl ei, Lorenzo Regueiro, a început să-i caute pe agresori și a umblat în fiecare zi pe străzile orașului pentru a-i descoperi. În a cincea zi de căutari, el a văzut un grup de tineri și i-a înregistrat cu telefonul. Omul a arătat imaginile fiicei ei și ea a confirmat că ei sunt, scrie libertatea.ro.

După ce a alertat poliția, i-a acompaniat pe tineri până la arest.

Fiica lui a fost operată și se află acasă, însă ea va mai avea nevoie de o altă intervenție chirurgicală la ochi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu