Curtea Supremă de Justiție: Inna Popenco, EXCLUSĂ din cursa electorală

Embed:

Curtea Supremă de Justiţie a pus punct. Inna Popenco a fost exclusă din cursa pentru fotoliul de preşedinte. Şedinţa s-a desfăşurat cu uşile închise. Pe durata dezbaterilor, câteva sute de simpatizanți ai candidatului din Orhei au manifestat în stradă. 

Inna Popenco nu şi-a putut stăpâni lacrimile când protestatarii criticau demersul Comisiei Electorale, dar şi a altor candidaţi, care au cerut eliminarea ei din cursă.

La protest a participat şi mama lui Ilan Şor, liderul partidului care a lansat-o pe Popenco în cursa prezidenţială. CEC a cerut excluderea ei după ce a constatat că reprezentantul Mişcării Ravnopravie a corupt alegătorii, prin împărţirea cardurilor care oferă vârstnicilor dreptul de a face cumpărături la prețuri mai mici, într-un anumit magazin.

Pe de altă parte, Inna Popenco neagă acuzaţiile şi afirmă că este vorba despre o provocare pusă la cale de unii candidaţi.

PUBLIKA.MD vă aminteşte că ieri Curtea de Apel a admis solicitarea în acest sens din partea Comisiei Electorale Centrale, emisă în baza unei contestații depuse de independenta Silvia Radu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu