Curtea de Apel a respins recursul lui Oleg Pruteanu alias Borman

Oleg Pruteanu, alias Borman, rămâne după gratii. Curtea de Apel Chişinău a respins contestaţia acestuia privind mandatul de arestare pentru 25 de zile.

Măsura preventivă i-a fost dictată de Judecătoria Chişinău cu sediul în sectorul Ciocana la câteva zile, după ce luna trecută a fost eliberat pentru câteva minute din puşcărie şi încătuşat într-un nou dosar penal. 

PUBLIKA.MD aminteşte că liderul interlop Oleg Pruteanu, cunoscut ca Borman, a fost eliberat din penitenciarul nr. 13 din Capitală şi imediat reţinut. Avocatul lui Pruteanu, care este şi soacra acestuia, susţine că procurorii l-ar fi obligat să facă declarații false împotriva lui Vlad Plahotniuc în schimbul eliberării. 

CITEŞTE ŞI: Borman, eliberat și reținut din nou. Oamenii legii l-ar fi obligat să depună declarații false împotriva lui Plahotniuc (FOTO)

Acum doi ani, Oleg Pruteanu alias "Borman" şi trei membri ai grupării sale au fost reţinuţi pentru că ar fi transportat haşiş din Europa în Rusia. Schema ar fi importat clandestin peste 650 de kg de droguri şi a obţinut un profit de peste un milion de euro.

Oleg Pruteanu, originar din raionul Teleneşti, a fost condamnat anterior pentru banditism.

Lasă un comentariu