CURSA MORŢII! Jocul extrem de periculos care s-a răspândit pe reţelele de socializare şi a ŞOCAT lumea

Un joc extrem de periculos care s-a răspândit în ultima perioadă pe reţelele de socializare a şocat o lume întreagă. Jocul determină tinerii să se sinucidă!

Ultimele informaţii arată că peste 130 de tineri din Rusia s-ar fi sinucis în ultimele 6 luni după ce au fost implicaţi în acest joc.

Jocul terifiant presupune îndeplinirea mai multor sarcini date utilizatorului de către administrator, pe parcursul a 50 de zile. Utilizatorul trebuie să posteze fotografii şi alte dovezi că a dus la bun sfârşit toate sarcinile.

La sfârşitul celor 50 de zile, câştigi jocul prin sinucidere.

Se pare că jocul, care atrage tot mai mulţi adolescenţi, a început în Rusia, iar fotografiile şi dovezile care determină câştigarea jocului sunt postate pe reţeaua de socializare VKontakte, un fel de Facebook rusesc.

Se pare că acelaşi joc se face responsabil şi pentru moartea celor doi minori care s-au aruncat de pe un bloc cu 18 etaje din sectorul Botanica. 

CITEŞTE ŞI: Și-au anunțat sinuciderea pe Facebook? IMAGINI ALARMANTE care prevesteau MOARTEA celor doi tineri de la Botanica (FOTO/VIDEO)

CITEŞTE ŞI: DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul tinerilor din sectorul Botanica, care s-au sinucis ţinându-se de mână (VIDEO)

În România, un adolescent de 17 ani din Codlea, Braşov, care a fost găsit spânzurat într-o pădure, a fost implicat în acest joc. Cel puţin aşa spun cei din anturajul tânărului pe reţelele de socializare. Cu toate acestea, autorităţile române nu au făcut nicio legătură între sinuciderea adolescentului şi acel joc online.

În filmuleţul de mai jos, o tânără din Rusia, care a jucat "jocul morţii" mărturiseşte cum a căzut în capcană şi cum funcţionează jocul fatal.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu