Cursa Formula 1 de duminică, ultima pe circuitul de la Sepang. Piloţii au mari șanse să concureze pe furtună

Embed:

Formula 1 își continuă la sfârșitul acestei săptămâni periplul asiatic și va ajunge în Malaysia.

Cursa de duminică va fi ultima desfășurată pe circuitul de la Sepang, care urmează să iasă din programul campionatelor mondiale din următorii ani.

La Marele Premiu al Malaeziei piloţii au mari șanse să concureze pe furtună. Asta pentru că meteorologii au anunţat ploi chiar la ora de start a cursei.

Sepangul este unul dintre cele mai apreciate circuite din calendar de către piloţi, datorită faptului că este rapid şi are numeroase viraje de stânga-dreapta care se succed cu repeziciune. În acelaşi timp, este şi unul dintre cele mai solicitante circuite atât pentru piloţi, cât şi pentru monoposturi.

"Este un circuit foarte frumos. Aici mereu au fost curse spectaculoase de-a lungul anilor. Aspectul circuitului ne-a ajutat mult. Condiţiile au fost mereu dificile, însă toţi s-au obişnuit încă de la început. În general, cursele de aici au fost frumoase, iar asta e cel mai important lucru", spune pilotul  Kimi Raukkonen. 

După 15 etape Lewis Hamilton este lider în clasamentul general cu un avans de 28 de puncte faţă de secundul clasat Sebastian Vettel.

Cursa din Malaezia este programată pentru duminică de la ora Moldovei 10 fix.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu