CURSĂ CU ACCIDENTE ÎN MOTO GP. Trei piloţi: Petrucci, Quartararo şi Viñales, au căzut

Embed:
Cursă cu accidente în Australia, în cadrul etapei a 17-ea a Campionatului Mondial de MotoGP. Pe circuitul de la Phillip Island, chiar la a doua curbă, italianul Danilo Petrucci, presat de campionul en-titre, spaniolul Marc Marquez, a pierdut controlul motocicletei şi a căzut.

Petrucci l-a atins pe francezul Fabio Quartararo, care a căzut şi el. Ambii piloţii au scăpat nevătămaţi, dar au fost nevoiți să abandoneze cursa.

Spaniolul Maverick Viñales a fost lider până în ultimul tur, atunci când a fost devansat de compatriotul său Marc Marquez. Vinales a încercat imediat să recapete postura de lider, însă a avut un ghinion teribil. Pilotul echipei Yamaha a căzut la câteva zeci de metri de finiş şi Marquez a câştigat cursa.

Cal Crutchlow a încheiat cursa pe locul secund, iar australianul Jack Miller a completat podiumul de premiere al etapei.

Marc Marquez, care şi-a asigurat titlul încă la începutul lunii octombrie, a câştigat a 11-a cursă a sezonului din cele 17 desfăşurate. Următoarea va avea loc în Malaysia pe 3 noiembrie.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu