Cursă bizară în Anglia. Piloții au renunțat la faruri, geamuri și banchete

Embed:

În condiții în care practic toate competițiile sportive au fost stopate din cauza pandemiei de coronavirus, atenția s-a orientat către evenimente mai rar promovate. În sudul Angliei, pe circuitul Angmering, a avut loc o cursă bizară de automobilism.

Ca mașina să fie cât mai ușoară, piloții au renunțat la faruri, geamuri și banchete, lucruri obișnuite și necesare pentru orice vehicul.

Câteva zeci de participanți au concurat pe un traseu bine amenajat pe către organizatori, care au depus efort maxim pentru a respecta toate indicațiile și recomandările federației de profil.

"Ne-a luat foarte mult timp să spălăm totul pe jos. Am dezinfectant toate locurile cu un săpun special. Spre exemplu, rulourile de la toaletă sunt într-o mare deficiență în acest moment", a spus organizatorul, Karl Annets.

"Șoferii și-au fabricat mașinile încă de anul trecut pentru și s-au întâlnit  în premieră astăzi. Deci, nu a fost deloc ușor să-i aducem aici după pauza de iarnă. Suntem mândri că am organizat această cursă, iar piloții au fost foarte precauți", a menționat organizatorul, Jim Hazelgrove.

Totuși, nu toți amatorii sportului cu motor au decis să urmărească cursa pe viu. 

La concurs au asistat aproape 150 de persoane, iar restul suporterilor au preferat să rămână acasă.

loading...

Lasă un comentariu