Cupa Stanley: San Jose Sharks s-a calificat în sferturile de finală

Embed:

San Jose Sharks s-a calificat în sferturile Cupei Stanley după ce a învins cu 4-3 în cea de-a 6-ea partidă cu Los Angeles Kings şi a fixat scorul seriei la 4-2. Într-o altă partidă, Tampa-Bay a învins Pittsburg Penguins cu 4-2 şi a egalat scorul seriei, 3-3, urmând ca meciul decisiv să se joace la Pittsburgh.

San Jose Sharks s-a calificat în sferturile Cupei Stanley după un meci dramatic cu Los Angeles Kings, jucat pe terenul acesteia, Staples Center. "Rechinii" au condus de 3 ori, dar de fiecare dată gazdele au reuşit să egaleze. Kyle Wellwood a deschis scorul în repriza a doua, dar Justin Williams a egalat la mijlocul ei. Oaspeţii au preluat conducerea în minutul 37 prin Jason Demers încă inainte de pauză, dar imediat după reluare Ryan Smyth a egalat din nou. La mijlocul reprizei a treia Daniel Heatley a adus-o din nou în avantaj pe San Jose, dar peste doar 3 minute Trevor Lewis a marcat pentru 3-3. În timpul suplimentar golul lui Joe Thornton a adus victoria Rechinilor cu 4-3 în meci şi cu 4-2 în serie.

Tampa-Bay a reuşit o nouă victorie pe propria arenă, Saint Pete Times Forum, în partida a 6-ea cu Pittsburgh Penguins şi egalat scorul general al seriei, 3-3. Oaspeţii au digerat greu înfrângerea cu 8-2 din ajun şi nu au rezistat nici de această dată, chiar dacă au reuşit să deschidă scorul prin Pascal Dupuis. Gazdele au egalat încă până la prima pauză prin Teddy Purcell, iar în repriza a doua au preluat conducerea prin Sean Bergenheim. În ultima treime pinguinii au apucat să egaleze prin Jordan Staal, dar în numai 5 minute au primit alte două goluri.

Steve Downie a marcat pentru 3-2 după o combinaţie cu Vincent Lecavalier şi Simon Gagne, iar punctul pe "i" a fost pus de Ryan Malone.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu