CUPA STANLEY PRINDE CONTUR. Anaheim Ducks a câştigat cu 3-1 meciul cu Minnesota Wild

Embed:
Anaheim Ducks şi Los Angeles Kings s-au calificat astă-noapte în play-off-ul ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheață, competiție dotată cu Cupa Stanley.

Echipa din Anaheim a învins cu 3-1 pe Minnesota Wild și și-a asigurat pe cont propriu participarea în Cupa Stanley. Ducks a smuls victoria pe sfârşitul partidei, reuşind să marcheze de două ori în ultimele 4 minute.

Anaheim Ducks au totalizat 97 de puncte în clasamentul Diviziei Pacific şi pot spera chiar la poziţia a doua, deţinută de San Jose Sharks, de care îi mai desparte un singur punct.

Los Angeles Kings a obţinut calificarea fără să joace. Înfângerea lui Saint Louis Blues cu 3-4 în faţa formaţiei Chicago Blackhawks, venită cu doar 8,5 secunde până la final, i-a asigurat formației californiene un loc printre primele 8 echipe din conferinţa de Vest

În pofida eşecului, Saint Louis Blues păstrează şanse de a ajunge în următoarea fază a competiţiei.

Gruparea din statul Missouri luptă acum cu Colorado Avalanche pentru ultimul loc calificant în play-off. Până la finele sezonului regulat din NHL echipele mai au de jucat câte două partide.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu