Cupa Mondială de schi, în condiţii meteo dificile. Sportivii, însă, au facut spectacol şi pe ninsoare

Embed:

Spectacol pe ninsoare în SUA! David Wise şi Maddie Bowman au avut o evoluţie fantastică în etapa din Breckenridge a Cupei Mondiale de schi la proba de halfpipe, câştigând competiţia, care s-a desfăşurat în condiţii meteo dificile.

Competiţia masculină de halfpipe din Statele Unite a fost câştigată de favoritul publicului, David Wise. Americanul s-a impus în etapa din staţiunea Breckenridge cu un total de 89 de puncte. Podiumul a fost completat de canadianul Mike Riddle, cu 85 de puncte, şi francezul Kevin Rolland, cu 82 de puncte.

"Ştiţi că mereu e greu de concurat în astfel de condiţii meteo. Chiar şi aşa, mulţi participanţi au reuşit aterizări foarte bune", a declarat schiorul David Wise.

Şi în proba feminină s-a impus o sportivă din SUA, Maddie Bowman. Aceasta a acumulat în total 864 de puncte. Podiumul feminin a fost completat de Ayana Onozuka, din Japonia, şi Amy Sheehan, din SUA.

"A fost foarte bine şi vesel, însă condiţiile meteo au fost nefavorabile. Din cauza că a fost multă zăpadă, totul a fost mai lent, dar eu m-am simţit bine", a menţionat schioarea Ayana Onozuka.

După această etapă, americanca Devin Logan rămâne lider în clasamentul general la feminin, iar canadianul Justin Dorey conduce la masculin. Aceasta a fost ultima competiţie de halfpipe înainte de Olimpiada de la Soci.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu