Cupa Mondială de rugby: Meciuri anulate din cauza taifunului Hagibis

Embed:

Organizatorii Cupei Mondiale de rugby au decis să anuleze partidele Franţa - Anglia şi Noua Zeelandă - Italia din cauza taifunului Hagibis, care va lovi Japonia în acest week-end.

Conform regulamentului, o partidă anulată este considerată nulă, iar fiecare echipă va acumula două puncte în clasament.

În aceste condiţii, Anglia a câştigat grupa C, în faţa Franţei, iar Noua Zeelandă, deţinătoarea titlului, a terminat pe primul loc grupa B, în faţa Africii de Sud.

O decizie privind confruntării dintre Japonia, gazda competiţiei, şi Scoţia, urmează să fie luată duminică dimineaţă funcție de derularea evenimentelor meteorologice în Țara Soarelui-Răsare.

Taifunul Hagibis cu vântul de peste 200 de kilometri la oră, anunţat drept unul dintre cele mai puternice din ultimele decenii în regiune, urmează să atingă în weekend o mare parte a arhipelagului nipon, tocmai unde sunt programate mai multe meciuri din cadrul Campionatului Mondial de rugby, precum şi Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, pe circuitul de la Suzuka, localitate situată la sud-vest de Tokyo.

Organizatorii Marelui Premiu au indicat că "se depun toate eforturile pentru a minimaliza perturbările programului din Formula 1".

Lasă un comentariu