Cupa Mondială 2018: Rusia nu s-a pregătit pentru lovituri de departajare înaintea meciului cu Spania

Rusia nu s-a pregătit pentru lovituri de departajare înaintea meciului cu Spania din optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018, a declarat marţi portarul Igor Akinfeev, care a fost eroul calificării echipei gazdă, salvând două şuturi de la punctul cu var, scrie agerpres.ro.

"Categoric, noi nu ne-am antrenat pentru lovituri de departajare", a spus Akinfeev, care a adăugat că echipa sa a sperat să se impună în timpul regulamentar. "Meciul a fost însă lung şi toate emoţiile au dispărut în aceste 120 de minute", a afirmat goalkeeperul.

Rusia a învins surprinzător Spania cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, 1-1 (1-1, 1-1), după prelungiri, duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova.

Rusia a reuşit astfel cel mai bun rezultat al său la Cupa Mondială după destrămarea Uniunii Sovietice.


Akinfeev a opinat că ar fi bine ca euforia care a cuprins Rusia să se tempereze înaintea meciului cu Croaţia din sferturi de finală.

"Să lăsăm asta deoparte, vă rog, şi să ne concentrăm pe următorul meci", a spus Akinfeev, potrivit căruia meciul cu Spania "este deja istorie şi vrem să scriem o nouă istorie acum".

"Nu e niciun secret că fiecare victorie aduce mai multă încredere. Mai ales victoria cu Spania", a spus mijlocaşul Iuri Gazinski.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu