Cupa Mondială 2018: Brazilianul Willian vrea să iasă învingător în faţa prietenului său Eden Hazard

Mijlocaşul brazilian Willian va da piept, vineri la Kazan, cu coechipierul său de la clubul Chelsea Londra, belgianul Eden Hazard, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, şi s-a declarat pregătit să lase deoparte prietenia lor pentru a ''ieşi învingător'', scrie agerpres.ro.

"El este unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar în acest moment eu sunt într-o altă echipă şi vreau să fac totul pentru a câştiga. Însă ştiu că vom rămâne prieteni după", a afirmat jucătorul în vârstă de 29 de ani într-o conferinţă de presă la Soci.

"Este un om foarte modest şi îmi place să-mi petrec timpul cu el zilnic, la club. Dar acum a venit momentul pentru fiecare dintre noi să-şi apere echipa şi sper să ies câştigător", a adăugat Willian, care îl va regăsi pe teren şi pe portarul lui Chelsea, Thibaut Courtois, între buturile "Diavolilor Roşii".

Autorul celei mai bune prestaţii la Cupa Mondială în meciul din optimi cu Mexic, Willian va figura, după toate probabilităţile, în 11-le de start al selecţionerului Tite la meciul de vineri.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu