Cupa Mondială 2018: Blatter a sosit în Rusia pentru a asista la Cupa Mondială

Elveţianul Sepp Blatter, fost preşedinte al FIFA, a sosit marţi în Rusia, unde urmează să asiste la meciul Portugalia - Maroc, din Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal 2018, programat miercuri pe stadionul Lujniki din Moscova, urmând să se întâlnească, de asemenea, cu preşedintele rus Vladimir Putin, scrie agerpres.ro.

"Nu sunt aici pentru a comenta meciurile, sunt aici pentru a mă bucura de Cupa Mondială", le-a spus Blatter ziariştilor care l-au aşteptat în faţa hotelului moscovit în care a fost cazat, fără să facă alte declaraţii.

Blatter (82 ani), constrâns să demisioneze în momentul în care FIFA era zguduită din temelii de un imens scandal de corupţie, a fost înlocuit la conducerea forului fotbalist mondial cu compatriotul său Gianni Infantino.

În ciuda suspendării sale pe şase ani din toate activităţile legate de fotbal, în urma faimoasei afaceri legate de plata controversată a sumei de 2 milioane de franci elveţieni către Michel Platini, fostul preşedinte al UEFA, Blatter a avertizat în mai multe rânduri că va răspunde favorabil invitaţiei lui Vladimir Putin de a se deplasa în Rusia pentru Cupa Mondială.

Purtătorul de cuvânt al fostului preşedinte al FIFA, Thomas Renggi, a declarat că Blatter se va întâlni cu preşedintele rus în cursul zilei de miercuri.

Sepp Blatter urmează să asiste, de asemenea, la partida dintre Costa Rica şi Brazilia, contând pentru Grupa E a competiţiei, care va avea loc vineri la Sankt Petersburg, înainte de a se întoarce în Elveţia.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu