Cupa Mondială 2018: Adam Nawalka părăseşte postul de selcţioner al Poloniei după dezastrul de la Cupa Mondială

Adam Nawalka nu va mai continua în postul de selecţioner al Poloniei, după ce echipa sa a fost eliminată în primul tur al Cupei Mondiale 2018, scrie agerpres.ro.

"Am decis că Adam Nawalka va rămâne antrenorul echipei Poloniei până la 30 iulie, după care vom căuta un nou selecţioner. Vom încerca să reconstruim echipa naţională într-un nou mod", a declarat Zbigniew Boniek, preşedintele Federaţiei poloneze, în cursul unei conferinţe de presă la care a participat şi actualul selecţioner.

Contractul lui Adam Nawalka (60 ani) ajungea oricum la final după Cupa Mondială, iar Federaţia de la Varşovia a decis să nu-l mai prelungească, a adăugat Boniek.

"Mă simt responsabil, desigur, pentru că nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor, nu ne-am îndeplinit planurile, ambiţiile, aşteptările suporterilor... că am dezamăgit şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru acest lucru", a spus la rândul său Nawalka.

Polonia, adversara României în preliminariile CM 2018, a pierdut primele două meciuri de la turneul final din Rusia, devenind prima naţională european eliminată din competiţie. Victoria în faţa Japoniei, în ultimul meci din grupă, nu a fost suficientă pentru a schimba situaţia.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu