Cupa Moldovei la fotbal revine. Dacia va juca cu FC Veris

Embed:

Cupa Moldovei la fotbal revine în prim plan cu sferturile de finală. Meciurile încep astăzi cu cel mai dezechilibrat meci, dintre Dacia - Veris, şi se vor termina mâine cu cel mai tare duel al acestei faze, FC Tiraspol - Zimbru.

După ce a pierdut, practic, şansele la titlu în acest sezon, Dacia mai poate spera doar la câştigarea Cupei Moldovei. Igor Dobdovolski este decis să câştige acest trofeu şi nici nu se gândeşte la un eşec în sferturi cu revelaţia Cupei, Veris Chişinău.

"Doar aurul străluceşte. Restul miroase urât. (...) Asta e singurul obiectiv care mai poate sta în faţa clubului. Doar Cupa", a declarat antrenorul Dacia.

Într-un alt meci din sferturi, se anunţă un super duel între Zimbru şi FC Tiraspol. Ambele echipe doresc să marcheze, după ce au remizat în ultima etapă cu acelaşi scor, 0-0, Tiraspol cu Dacia, iar Zimbru cu Iskra.

"Cred că va fi interesant. Şi noi şi Zimbru avem ca obiectiv calificarea. Cred că va fi un meci mai interesant decât cel cu Dacia", a spus jucătorul Dacia, Anatol Cheptine.

În afară de Dacia - Veris, astăzi se mai joacă două meciuri: Iskra - Milsami şi Sheriff - Nistru. Partida dintre FC Tiraspol şi Zimbru va avea loc miercuri. Sferturile de finală ale Cupei Moldovei se vor juca într-o singură manşă. CARTON OUT.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu