Cupa Europei la fotbal printre jurnalişti sportivi: Ziariştii au venit în Moldova cu lecţia învăţată (VIDEO)

Embed:

Mai mulţi jurnalişti sportivi din Europa au uitat de serviciu pentru câteva zile şi au venit în Moldova pentru a juca fotbal. Ţara noastră va organiza în premieră Cupa Europei pentru presa sportivă, iar printre participanţi se numără echipele Germaniei, Rusiei, României, Poloniei dar şi a altor ţări de pe bătrânul continent.

Jurnaliştii au venit în Moldova cu lecţia învăţată şi deja ştiu foarte bine ce vor face, după ce vor juca fotbal.

"Trebuie să gustăm vinul de aici. Altfel nici nu poate fi. În Lituania cea mai populară băutură este berea, însă aici vom bea doar vin moldovenesc", a spus un jurnalist din Lituania.

"Colegii, jurnaliştii din Moldova mi-au zis că aici găseşti foarte mult vin şi oamenii sunt buni aici. Important este să ne facem prieteni noi, să ne distrăm şi să fim fair-play pe teren. Dar şi să jucăm cât mai bine", a susţinut un jurnalist din Germania.

"Moldova este un loc superb pentru asemenea turnee, la care nu doar joci fotbal, dar mai comunici cu alţi colegi şi te odihneşti", a declarat jurnalistul din Rusia.

La ultima ediţie a turneului, desfăşurată în Polonia, Moldova a devenit campioană. Echipa noastră şi-a păstrat majoritatea jucătorilor, iar printre aceştia se numără şi producătorul Publika TV, Manuel Sebastian Amarandei.

"Suntem gazde şi vrem neapărat să câştigăm turneul. Cunosc majoritatea echipelor. Am jucat şi în Polonia cu ei. Suntem campioni şi trebuie să menţinem blazonul", a specificat Manuel Sebastian Amarandei.

Moldova va găzdui în premieră Cupa Europei la fotbal pentru presa sportivă. La competiţia care se va desfăşura vineri şi sâmbătă la Vadul lui Vodă vor participa opt selecţionate de jurnalişti.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu