Cupa campionului Constantin Ţuţu a ajuns la a patra ediţie. La competiţie au evoluat 28 de sportivi de la şapte cluburi

Embed:

Adrenalină, lovituri devastatoare şi tensiune la maximum. La Chişinău s-a desfăşurat a patra ediţie a turneului de muay thai "Cupa campionului Constantin Ţuţu".
28 de sportivi din 7 cluburi au împărţit pumni şi picioare în ring. În cea mai aşteptată luptă, Mihai Pârgaru l-a învins pe Mina Manole şi a cucerit cupa.

"A fost foarte greu, deoarece mi-au pus un adversar foarte bun - campion al republicii, campion european, dar eu am arătat că sunt mai bun", a spus luptătorul â muay thay, Mihai Pârgaru.

Cel mai spectaculos knock-out a fost reuşit de Vadim Glavan care l-a trimis la podea pe Constantin Ţenţa.

"Înainte mă luptam în categoria de 66 de kilograme, iar acum mă lupt în categoria mai grea - 75. Am făcut tot posibilul ca să câştig",a spus luptătorul muay thai, Vadim Glavan.

Luptătorii susţin că acest turneu reprezintă pentru ei o şansă de promovare.

"Fiecare luptător se bate pentru a ajunge undeva. Am şi eu un ţel pe care vreau să-l ating. Acum îmi rămâne să lupt şi să câştig", a afirmat Vlad Para.

Turneul a fost organizat de Federaţia Moldovenească de Muay Thai împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Pentru desfăşurarea competiţiei cheltuielile s-au ridicat la 50 de mii de lei.

"Muay thai mi-a schimbat viaţa. Am făcut muay thai şi am decis ca tinerii să practice acest gen de sport şi nu ultimul rând să aibă succesele pe care le am şi eu", a pus Constantin Țuțu.

"Un lucru frumos este ca sportivii care s-au consacrat în acest sport continuă tradiţia şi instituie competiţii în care se formează tânără generaţie de luptători", a sus Ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubcu.

"Constantin Ţuţu este un idol pentru tinerii sportivi care doresc să se remarce în sport. Toate succesele lui au făcut ca oamenii sunt bucuroşi să antreneze în clubul lui Constantin Ţuţu", a afirmat preşedinte clubului Constantin Ţuţu, Stanislav Golban.

Fiecare participant la turneu a primit medalie, diplomă şi un premiu financiar.

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu