Cunoscutul istoric rus, Oleg Sokolov, acuzat că ar fi ucis o fostă studentă, a participat la reconstituirea crimei sale

Embed:

Cunoscutul istoric rus, Oleg Sokolov, acuzat că ar fi împuşcat şi dezmembrat o fostă studentă cu care se afla într-o relație, a participat la reconstituirea crimei sale. Împreună cu mai mulţi poliţişti şi anchetatori, individul a mers la locul în care a încercat să arunce braţele victimele. Pe tot parcursul experimentului, el a purtat o vestă antiglonţ.

Oleg Sokolov a fost arestat în 11 noiembrie după ce şi-a ucis o fost studentă. Bărbatul de 63 de ani era în stare de ebrietate şi a căzut într-un râu în timp ce încerca să-i arunce membrele. El a fost salvat de un grup de trecători, care au şi făcut descoperirea macabră. La scurt timp, poliţiştii au mers în locuinţa individului, acolo unde a fost găsit cadavrul decapitat al tinerei.

Fata, în vârstă de 24 de ani, l-ar fi ajutat pe istoric la redactarea mai multor cărţi. Presupusul asasin le-a spus poliţiştilor că ar fi comis crima în urma unei dispute. El a mai adăugat că după ce scăpa de trupul neînsufleţit al fetei, intenţiona să se sinucidă în public, îmbrăcat precum Napoleon Bonaparte.

Oleg Sokolov este autorul mai multor cărţi despre împăratul francez şi de-a lungul anilor a oferit consultaţii pentru câteva filme istorice. În 2013, el a primit „Legiunea de onoare”, cea mai înaltă distincţie civilă şi militară franceză.

loading...

Lasă un comentariu