CUMPĂRĂTURI CU GHINION. O bucată de tavan dintr-un Mall s-a prăbuşit. Ce reacție au avut reprezentanții magazinului (VIDEO)

Embed:

Incident la mall-ul City Park din Constanţa, unde o bucată din tavan s-a prăbuşit.

Incidentul a avut loc în această seară, în faţa unui magazin din incinta City Park Mall. Reprezentanții mall-ului au reacționat și au explicat cauzele care au dus la incident, scrie Digi24.ro.

n această perioadă, coordonăm o serie de lucrări de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, după concluzia unei prime evaluări, în urma unui montaj instabil realizat de echipa contractată pentru aceste lucrări. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Regretăm acest incident și le cerem scuze clienților noștri pentru această situație de risc. Pentru noi siguranța celor care ne trec pragul este mereu o prioritate, astfel că echipa noastră s-a mobilizat imediat pentru îngrădirea zonei și securizarea clienților, precum și reverificarea riguroasă a tuturor spațiilor din cadrul centrului comercial. Mai departe, vom investiga cu atenție cauza acestui incident și ne vom asigura că toate măsurile ce se impun să fie luate," au transmis reprezentanții centrului comercial.

Tavanul s-a prăbușit din senin la nivelul -1 al mall-ului. Deși plafonul avea câteva zeci de metri pătrați, din fericire, nu a lovit pe nimeni.

În urmă cu două săptămâni, pompierii au intervenit la acelaşi mall, după izbucnirea unui incendiu. Zeci de oameni au fost evacuaţi atunci din sălile de cinema.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu