Cum va fi vremea mâine și ce temperaturi ne așteaptă

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil. Ziua, în partea de nord a țării, sunt prognozate ploi slabe. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade, iar la Bălți va fi cu unul mai mult. La Orhei, maxima va ajunge la 22 de grade, iar la Tiraspol sunt anunţate 23. La Leova se aşteaptă 24 de grade, în timp ce la Comrat și la Cahul termometrele vor indica 25 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 13 grade, iar pentru mâine sunt prognozate 24. În următoarele zile, vremea se va mențină caldă. Meteorologii au anunțat cer variabil, pe alocuri sunt posibile ploi. Maxima va oscila între 20 și 27 de grade, iar minimile vor varia între nouă şi 15.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi noros iar în unele regiuni vor cădea ploi. La Madrid termometrele vor indica 29 de grade Celsius. La Paris şi la Londra se vor înregistra 17 grade, în timp ce la Roma va fi cu unul mai mult. La Berlin se aşteaptă 14 grade, iar la Viena vor fi 10. Aceeaşi temperatură e prognozat şi la Praga, 12 grade vor fi la Varşovia, pe când la Budapesta va fi cu unul mai puţin.

În capitala Serbiei se aşteaptă 13 grade. La Bucureşti sunt prognozate 20 de grade, iar la Atena şi la Moscova se vor înregistra 21. La Kiev, maxima va fi de 22 de grade, iar la Ankara vremea va fi frumoasă: temperaturile vor ajunge până la 28 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu