Cum va fi vremea mâine şi ce temperaturi ne aşteaptă

Mâine, cerul va fi variabil. Noaptea şi dimineaţa va fi ceaţă. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca vor fi 10 grade Celsius, iar la Bălți 11. La Orhei aşteaptă cu un grad mai mult. La Tiraspol se vor înregistra 13 grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 14 grade, iar la Cahul şi Comrat sunt anunţate maxime de 15 grade Celsius.

În Capitală, la noapte vor fi trei grade, iar mâine sunt prognozate 13 grade. În următoarele zile temperaturile nu vor depăşi 14 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Paris termometrele vor indica 12 grade, iar la Londra cu un grad mai mult. La Roma sunt prognozate 20 grade, iar la Berlin şi Vinea se aşteaptă 14 şi, respectiv, 15 grade Celsius.
La Praga se vor înregistra 14 grade, iar la Varşovia cu un grad mai cald. La Budapesta vor fi 16 grade. La Belgrad cerul va fi senin cu maxime de 18 grade. În Capitala României termometrele vor indica 14 grade. La Atena sunt anunţate 19 grade, iar la Ankara 17 grade. La Kiev şi Moscova sunt prognozate 10 şi, respectiv, 5 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu