Cum va fi vremea mâine și câte grade vor indica termometrele

Embed:

Meteorologii au prelungit codul galben de pericol de incendii, până în 11 septembrie, din cauza lipsei de precipitaţii. Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni, Soroca şi Bălţi termometrele vor indica 25 de grade, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol sunt prognozate 27 de grade, iar la Leova 28. La Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 29 de grade.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 12 grade, iar mâine vor fi 27. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 26 şi 29 de grade, iar noaptea vor varia între 13 şi 16.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Roma sunt prognozate 27 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 21 grade, iar la Londra va ploua şi vor fi 17 grade în termometre. La Berlin cerul va fi variabil, meteorologii anunţă 20 de grade. La Viena termometrele vor indica 19 de grade, iar la Praga cu un grad mai puţin. La Varşovia sunt prognozate 21 de grade, în timp ce la Budapesta se aşteaptă cu cinci grade mai mult.

La Belgrad vor fi 29 de grade Celsius. 28 de grade se vor înregistra în capitala României, iar la Atena şi Ankara termometrele vor arăta 31 de grade. La Kiev, maxima va ajunge la 24 de grade Celsius, iar la Moscova, nu mai mult de 22.

loading...

Lasă un comentariu