Cum va fi vremea, mâine, 28 februarie şi ce temperaturi vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor arăta şase grade, iar la Bălţi şi Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol şi Leova vor fi nouă grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de 11 grade.

Mâine, în Capitală, se aşteaptă opt grade, iar noaptea se va înregistra unu. În următoarele zile, termometrele vor arăta între şase şi 14 grade. Noaptea se aşteaptă temperaturi între minus unu şi cinci grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă şi va ploua. La Madrid termometrele vor arăta 19 grade, iar la Paris nouă. La Londra vor fi 11 grade, iar la Berlin opt. În capitala Italiei maxima va fi de 17 grade. La Viena şi Belgrad se vor înregistra opt grade. La Praga cinci, iar la Varşovia cu un grad mai mult. La Budapesta se aşteaptă şapte grade. La Bucureşti sunt prognozate 11 grade.

La Atena se va încălzi până la 15 grade. La Kiev nu vor fi mai mult de şase grade, iar la Moscova vor fi două grade în termometre. În capitala Turciei sunt anunţate 12 grade.

loading...

Lasă un comentariu