Cum va fi vremea la sfârşit de săptămână. Anunţul sinopticienilor

Embed:
Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 13 grade, iar la Bălți va fi cu unul mai mult. La Orhei vor fi 15, iar la Tiraspol se aşteaptă 16 grade. La Leova se vor înregistra 17, iar la Comrat şi Cahul sunt anunţate 18 grade.

În Capitală, în această noapte vor fi opt grade, iar mâine termometrele vor arăta 16. În următoarele zile maximele vor oscila între 12 şi 17 grade. Noaptea se vor înregistra între şase şi nouă.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori şi va ploua. La Madrid, termometrele vor arăta 11 grade, iar la Paris, şapte. La Londra va fi cu un grad mai mult. La Berlin şi Roma va ploua şi se vor înregistra nouă, respectiv 15 grade. La Viena va fi cu un grad mai puţin. La Praga sunt prognozate 10 grade. În capitala Poloniei vor fi 15, iar la Budapesta sunt anunţate 18 grade în timp ce la Belgrad vor fi 19. La Bucureşti se aşteaptă 16 grade, în timp ce la Atena şi Ankara vor fi 21 de grade. La Kiev vor fi maxime de 10 grade, iar la Moscova, de cinci.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu