Cum va fi vremea la începutul săptămânii viitoare: Revin ploile, dar și temperaturi în creştere

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 28 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei și Tiraspol maxima va fi de 30 de grade, iar la Leova de 31 de grade. La Comrat sunt prognozate 32 de grade, iar la Cahul cu un grad mai mult.

În Capitală, în această noapte vor fi 19 grade, iar mâine 29 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menține caldă. Marți se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Maximele vor ajunge până la 32 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid sunt prognozate 39 de grade Celsius, iar la Paris 35 de grade. La Roma vor fi 33 de grade, în timp ce la Londra se așteaptă 31 de grade. La Berlin maxima va fi de 30 de grade. La Budapesta și Belgrad termometrele vor arăta 32 de grade, iar la Viena și Praga cu un grad mai puțin. La Varșovia vor fi 26 de grade.

La Atena sunt prognozate 34 de grade, iar la București cu un grad mai puțin. La Ankara maxima va fi de 30 de grade. La Kiev va ploua slab și vor fi 27 de grade, iar la Moscova se vor înregistra 26 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu