Cum va fi vremea în ziua alegerilor şi câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 12 grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei sunt anunţate 13. La Tiraspol maxima va fi de 15 grade, iar la Leova şi Comrat va fi cu un grad mai mult. La Cahul termometrele vor indica 17 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi şase grade, iar mâine termometrele vor arăta 15. În următoarele zile maximele vor oscila între 17 şi 22 de grade Celsius. Noaptea se vor înregistra între patru şi 12 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor arăta 16 grade. La Paris şi Londra vor fi 13 grade, iar la Berlin va fi cu unul mai mult. La Roma sunt anunţate 20 de grade, iar la Viena 18. La Praga se aşteaptă 12 grade, iar în capitala Poloniei sunt prognozate 16. La Budapesta se vor înregistra 19 grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai mult. Temperaturi de 17 grade vor fi la Bucureşti. La Atena cerul va fi acoperit de nori şi se vor înregistra 22 de grade. În capitala Turciei maxima va fi de 14 grade. La Kiev vor fi 12, iar la Moscova cinci grade Celsius.
loading...

Lasă un comentariu