Cum va fi vremea în ziua alegerilor. Meteorologii au emis o nouă avertizare de Cod Galben

Embed:

Ceaţa densă va pune din nou stăpânire pe ţară şi se va menţine până mâine la amiază. Meteorologii au emis o nouă avertizare Cod Galben în acest sens. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vizibilitatea va fi redusă, până la 200 de metri.

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 22 de grade, iar la Tiraspol se aşteaptă 23 de grade. La Leova sunt anunţate 24 de grade. La Cahul şi Comrat maxima va fi de 25 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, vor fi opt grade, iar pentru mâine sunt prognozate 23 grade Celsius. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor indica între 21 şi 24 de grade, iar noaptea vor arăta între şase și nouă grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil şi sunt aşteptate ploi. La Madrid se vor înregistra 15 grade. La Paris vor fi 12 şi va ploua, iar la Londra termometrele vor arăta 13 grade. La Berlin va ploua şi vor fi 20 de grade. În capitala Italiei se va încălzi până la 25 de grade. La Viena şi Praga se aşteaptă 20 grade, iar la Varşovia cu două grade mai mult. La Budapesta sunt anunţate 24 de grade. La Belgrad nu vor fi mai mult de 27 de grade. La Bucureşti se va încălzi până la 24 de grade. La Atena vor fi 26, iar la Ankara 23 de grade. La Kiev se vor înregistra 20 de grade, iar la Moscova maxima va fi de 16 grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu