Cum va fi vremea în weekend şi ce temperaturi ne așteaptă

Embed:

Mâine, în regiunea de nord a ţării va ploua slab. La Briceni și Soroca se vor înregistra 18 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 20 de grade. La Tiraspol şi Leova se vor înregistra 22. La Comrat şi Cahul sunt anunţate 23 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 12 grade, iar mâine termometrele vor arăta 22. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Maximele vor oscila între 19 şi 22 de grade. Noaptea se vor înregistra între nouă şi 12 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vor cădea ploi. La Madrid termometrele vor arăta 12 grade, iar la Paris nouă. La Londra vor fi şapte grade, iar la Berlin cu unul mai mult. La Roma sunt prognozate 17 grade. La Viena se vor înregistra 9 grade, iar la Praga 7.

La Varşovia se aşteaptă 13 grade, iar la Budapesta 14. La Belgrad maxima va fi de 20 de grade. La Bucureşti şi Ankara se va încălzi până la 22 de grade. La Atena se anunţă 21 de grade. La Kiev vor fi 17 grade, iar la Moscova doar patru.

loading...

Lasă un comentariu