Cum va fi vremea în ultima zi din acest an

Mâine în ţară cerul va fi acoperit de nori şi va ninge slab. La Briceni și Soroca se vor înregistra minus trei grade, la Bălți şi Orhei vor fi minus două grade. La Tiraspol şi Leova se aşteaptă zero grade, iar la Comrat meteorologii prognozează un grad Celsius. La Cahul va fi cel mai cald cu 2 grade în termometre.

În Capitală, noaptea vor fi minus trei grade, iar ziua nu va fi mai mult de zero grade. În următoarele zile cerul va fi variabil, iar pe alocuri sunt prognozate ninsori slabe. Termometrele vor arăta între patru şi cinci grade ziua. Noaptea temperaturele vor coborâ până la minus cinci grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil şi pe alocuri va ninge. La Madrid vor fi 13 grade, iar la Roma şi Londra cu două grade mai puţin. La Paris se aşteaptă patru grade iar la Berlin, Viena şi Atena vor fi şapte grade. La Belgrad termometrele vor arăta trei grade Celsius. La Praga şi Varşovia sunt prognozate cinci grade. La Budapesta se aşteaptă cu un grad mai mult.

La Bucureşti termometrele vor indica cinci grade, iar la Ankara şi Kiev vor fi patru grade. La Moscova maxima va fi de trei grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu