Cum va fi vremea în ultima zi de weekend

Embed:

Până în data de 26 august rămâne valabil codul galben de vreme caniculară. Mâine, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 28 de grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei vor fi 30 de grade, la Tiraspol se vor înregistra 32. La Leova, Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 33 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 19 grade, iar mâine vor fi 32. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 30 şi 33 de grade, iar noaptea vor varia între 16 şi 19.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 34 de grade, iar la Paris, Londra şi Roma, 32. La Berlin se vor înregistra 31 de grade, iar Viena şi Praga va fi cu unul mai puţin. La Varşovia se aşteaptă 29 de grade.

La Budapesta termometrele vor indica 31 de garde, iar la Belgrad, 32. La Bucureşti vor fi 34 de garde, iar la Atena cu unul mai mult. La Ankara maxima va fi de 30 de grade. La Kiev vor fi 21 de grade, iar la Moscova nu va fi mai cald de 24 de grade Celsius.

Lasă un comentariu