Cum va fi vremea în ultima zi de weekend şi săptămâna viitoare

Embed:

Până mâine se va menţine Codul Galben de îngheţ. Astfel, în această perioadă meteorologii prognozează, noaptea şi dimineaţa, izolat, înghețuri la suprafața solului şi temperaturi de până la minus două grade.

Mâine, în toată ţara se prevede cer senin. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 20, iar la Bălţi se așteaptă 21 de grade Celsius. La Orhei maxima va fi de 22 grade. La Tiraspol şi Leova se anunţă 23 de grade, iar la Comrat va fi cu unul mai mult. La Cahul vor fi 25 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, vor fi şapte grade, iar mâine se vor înregistra 23. În următoarele zile, meteorologii prognozează maxime între 19 și 25 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între şase şi 14.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi senin. La Madrid şi Berlin sunt prognozate ploi şi 23 de grade. La Paris se aşteaptă 22 de grade, iar la Londra vor fi 21. La Roma maxima va fi de 24 de grade Celsius.

La Viena şi Varşovia se vor înregistra 21 grade, iar la Praga vor fi 20. La Budapesta cerul va fi senin şi nu va fi mai cald de 22 grade. La Belgrad meteorologii anunţă 26 de grade Celsius, iar la Bucureşti, cu două mai puţin. La Atena maxima va fi 25 de grade, iar la Ankara şi Kiev de 20. La Moscova va ploua, iar temperaturile nu vor urca mai sus de şapte grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu