Cum va fi vremea în data de 4 februarie. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în cea mai mare parte a ţării va ploua. La Briceni şi Soroca se vor înregistra cinci grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei termometrele vor indica şapte grade Celsius. La Tiraspol  vor fi opt grade, la Leova nouă grade Celsius. La Comrat şi Cahul se aşteaptă până la 10 grade Celsius.

În Capitală, cerul va fi variabil. Noaptea sunt prognozate trei grade, iar ziua sunt anunţate opt. În următoarele zile, termometrele vor arăta între minus două şi plus nouă grade Celsius. Noaptea se vor înregistra între minus 12 şi plus patru grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid şi Roma termometrele vor indica 19 grade, iar la Londra şi Paris, opt. La Berlin se vor înregistra şapte grade. La Viena şi Budapesta va ploua şi sunt prognozate nouă grade, iar la Varşovia, 6. La Belgrad se aşteaptă 15 grade. În capitala României se va încălzi până la 14 grade, în Atena, până la 17, iar în Ankara vor fi 10. La Kiev nu va fi mai cald de patru grade, iar la Moscova, minus două.
loading...

Lasă un comentariu